Medische apparatuur

Medische apparatuur kopen? Leasen is slimmer.

ClinicLease helpt u bij de financiering van medische apparatuur en apparatuur ter bevordering van de persoonlijke esthetiek. We hebben een lease-oplossing voor elk instrument of apparaat dat voor die doeleinden wordt aangewend. De hulpmiddelen kunnen diagnostische of therapeutische functies hebben, ze kunnen laparoscopie betreffen maar ook fitness apparatuur, lasers, scanners enzovoort. Twijfelt u over een apparaat? Niet doen, vraag het ClinicLease.

De wet Medische Hulpmiddelen maakt deze onderverdeling:

  • Diagnose, preventie, bewaking, behandeling of verlichting van ziekten,
  • Diagnose, bewaking, behandeling, verlichting of compensatie van 
verwondingen of een handicap,
  • Onderzoek naar of vervanging of wijziging van de anatomie of van een fysiologisch proces,
  • Beheersing van de bevruchting, waarbij de belangrijkste beoogde werking in of aan het menselijk lichaam niet met farmacologische of immunologische middelen of door metabolisme wordt bereikt, maar wel door dergelijke middelen kan worden ondersteund.

Denk aan scanner, laser, röntgenapparaat, behandelstoel, behandeltoren, autoclaaf, afzuigmotor, behandelbank, thermodesinfector, operatielamp, chirurgisch instrumentarium, amalgaam afscheider, medisch meubilair, dokterskast, compressor en nog veel meer.

Meer lezen over de meerwaarde van leasing en oplossingen van ClinicLease

Meerwaarde van leasen

Oplossingen van ClinicLease

Staat u als zorgondernemer voor de uitdaging om te starten, te innoveren, te groeien of overweegt u een overname?

Wij denken graag met u mee en daarvoor stellen wij u gratis e-Books ter beschikking. Indien u direct meer te weten wilt komen over de oplossingen die wij u kunnen bieden, dan kunt u contact met ons opnemen.

Download E-books
Neem contact op