Esthetische apparatuur

Esthetische apparatuur kopen? Leasen is slimmer.

Privéklinieken en ZBC’s worden vaak geassocieerd met plastische of cosmetische chirurgie. Met facelifts, gezichtscorrecties, botox, liposuctie en borstcorrecties. Er zijn inmiddels echter veel meer (medische) specialisaties te vinden in deze omgevingen hoewel de esthetische geneeskunde vanwege het vaak non-urgente karakter, wel uitstekend functioneert in dit domein. Maar er zijn veel andere successen te noemen, in de dermatologie, urologie, gynaecologie, podologie, fysiotherapie en mond- en tandzorg bijvoorbeeld.

De technologie in de esthetische kliniek ontwikkelt zich ook razendsnel met zeer ingenieuze (chirurgische) apparaten en instrumentarium. Er worden tal van lasertechnieken toegepast, innovatieve cryolipolyse, HIFU (huidverstrakking), radiofrequentie- en ultrasoon apparatuur en nog veel meer. Een succesvolle esthetische kliniek maakt gebruik van state-of-the-art apparatuur. ClinicLease helpt u vooruit met een lease-oplossing als u uw kliniek wilt opstarten of upgraden. Vraag naar de mogelijkheden.

Meer lezen over de meerwaarde van leasing en oplossingen van ClinicLease

Meerwaarde van leasen

Oplossingen van ClinicLease

Staat u als zorgondernemer voor de uitdaging om te starten, te innoveren, te groeien of overweegt u een overname?

Wij denken graag met u mee en daarvoor stellen wij u gratis e-Books ter beschikking. Indien u direct meer te weten wilt komen over de oplossingen die wij u kunnen bieden, dan kunt u contact met ons opnemen.

Download E-books
Neem contact op