Medische robotica

Medische robotica aanschaffen? Leasen is slimmer.

Hoewel de markt van medische robotica nog volop in ontwikkeling is, zijn er al een flink aantal succesvolle toepassingen van in de praktijk. In de oogchirurgie en revalidatiegeneeskunde worden robotica bijvoorbeeld al veelvuldig toegepast. In de ouderen- en mantelzorg spelen sociale- en hulprobots een steeds belangrijkere rol.

Robotica stellen chirurgen in staat extreem nauwkeurig te opereren. Operatie robots voeren doorgaans beeldgestuurde therapieën uit voor minimaal -invasieve interventies. Maar de geavanceerde techniek wordt ook voor diagnostische doeleinden gebruikt, voor biopties, voor ablaties en voor de behandeling van tumoren waarbij de naaldplaatsing uiterst precies is. Bijkomende voordelen zijn tijdwinst, minder weefselschade en minder stralingsbelasting. De toepassing van ingenieuze robotica neemt een enorme vlucht. Overweegt u robotica in uw kliniek toe te passen, vraag ClinicLease dan naar een betaalbare lease-oplossing.

Meer lezen over de meerwaarde van leasing en oplossingen van ClinicLease

Meerwaarde van leasen

Oplossingen van ClinicLease

Staat u als zorgondernemer voor de uitdaging om te starten, te innoveren, te groeien of overweegt u een overname?

Wij denken graag met u mee en daarvoor stellen wij u gratis e-Books ter beschikking. Indien u direct meer te weten wilt komen over de oplossingen die wij u kunnen bieden, dan kunt u contact met ons opnemen.

Download E-books
Neem contact op