Slim financieren

Slim financieren met lease

Zorgondernemers die willen starten, uitbreiden, overnemen en/of innoveren kan ClinicLease vooruit helpen met een slimme financiering. Of het nou slechts één apparaat betreft of de gehele inrichting van het zelfstandig behandelcentrum of de privékliniek, ClinicLease meet u een slimme leaseconstructie op maat aan. Daarin kan zo nodig een eigen inbreng worden opgenomen maar het biedt nog veel meer mogelijkheden. Uiteraard vragen we wel enige zekerheid van u zodat we de risico’s zo klein mogelijk maken voor elkaar. Dat noemen we slim financieren.

Leasen maakt zorgondernemen makkelijker

De zorgvraag neemt enorm toe de komende jaren. Denk alleen al aan de vergrijzing, aan al die mensen die langer leven en nadrukkelijker een beroep doen op de zorg. Daarmee neemt ook de vraag toe naar efficiencyverbetering. Gelukkig gebeurt er al veel op dat gebied. De technologische ontwikkelingen in de zorg gaan in rap tempo door en stellen zorgprofessionals in staat nauwkeuriger en efficiënter hun beroep uit te oefenen.

Ziekenhuizen spitsen zich toe op een beperkt aantal specialismen om tegemoet te komen aan die trend. Standaardisatie in combinatie met een hoog volume moeten de kwaliteit waarborgen en tegelijk de kosten laag houden. Het aantal zelfstandige behandelcentra en privéklinieken groeit daarom gestaag. Deze organisaties kunnen immers beter anticiperen op die zorgbehoeftes en op de vraag naar esthetische ingrepen bijvoorbeeld. De afhankelijkheid van state-of-the-art medische voorzieningen en de noodzaak om te blijven innoveren, zijn typerend geworden voor deze sector.

Voorheen werden alle investeringen in de zorg met bancaire kredieten gefinancierd. In een sector die zo onderhevig is aan innovatie, is leasen een uitstekend financieringsalternatief. Waarmee zorgprofessionals tussentijds apparatuur kunnen upgraden, waarmee opbrengsten en kosten in balans gebracht kunnen worden en waarmee grote aanslagen op budgetten niet meer nodig zijn. Leasen maakt het voor zorgondernemers een stuk makkelijker. Bij ClinicLease is het leasen een financieringsservice die voorziet in uw plannen op de korte en lange termijn met de nodige flexibiliteit en transparantie.

Meer lezen over de meerwaarde van leasing en oplossingen van ClinicLease

Meerwaarde van leasen

Oplossingen van ClinicLease

Staat u als zorgondernemer voor de uitdaging om te starten, te innoveren, te groeien of overweegt u een overname?

Wij denken graag met u mee en daarvoor stellen wij u gratis e-Books ter beschikking. Indien u direct meer te weten wilt komen over de oplossingen die wij u kunnen bieden, dan kunt u contact met ons opnemen.

Download E-books
Neem contact op