Lease met uitgestelde betaling

Bestel zoals oorspronkelijk gepland nu uw nieuwe apparatuur, maar start pas met het betalen van de lease als de corona-periode voorbij is.

“Door het coronavirus stel ik het aanschaffen van mijn geplande investeringen in nieuwe apparatuur maar even uit.”
Maar wat als de corona-periode straks voorbij is?

Door het Coronavirus sluiten klinieken, gedeeltelijk of zelfs helemaal, waardoor het nu onzeker is hoe aan betalingsverplichtingen kan worden voldaan omdat de kosten gewoon doorlopen. Maar gelukkig is er is ook een ‘after corona-periode’ waarin u weer snel volwaardig aan de gang wil. Om ervoor te zorgen dat u na de corona-periode direct weer met de nieuwe apparatuur kunt werken en de verloren omzet in kunt halen, heeft ClinicLease hiervoor een maatwerkoplossing bedacht: “Lease met uitgestelde betaling”.

Hiermee kunt u nu de apparatuur bestellen en als de apparatuur over bijvoorbeeld 3 maanden wordt geleverd, stemmen we gezamenlijk een uitgestelde betalingsperiode vast. Zo kunt u financieel op adem komen, maar al wel gebruik maken van uw nieuwe apparatuur.

Ik vind dit interessant, neem contact met mij op

Hoe werkt een Lease met uitgestelde betaling?

Stelt u zich voor dat u nu nieuwe apparatuur bestelt. De levertijd voor de nieuwe apparatuur is 3 maanden. Als de apparatuur is ontvangen en goed functioneert betaalt ClinicLease uw leverancier. Op dat moment start de lease. In tegenstelling tot een normale lease, krijgt u nu de eerste periode uitstel van betaling en begint u daarna pas met het betalen van de maandtermijnen. Indien u hier gebruik van wil maken of er meer over wilt weten kunt u met mij contact opnemen.

Neem contact met mij op

Neem vrijblijvend contact op

Leo Frijlink

Senior Partner