Onze oplossingen

Kies voor een leaseconstructie op maat

Als uw groei- of innovatieplannen meer dan één apparaat omvatten of anderszins omvangrijk zijn dan helpt ClinicLease u met een financiering die u wordt aangemeten door een van onze lease specialisten. Die analyseert vooraf grondig uw financieringsbehoefte met u en reikt een oplossing op maat aan die rekening houdt met uw toekomstplannen, uw wensen en uw (on)mogelijkheden. ClinicLease biedt een service die verder reikt dan de financiering en u vooruit helpt met uw plannen. Hij stelt u bijvoorbeeld in staat om tussentijds uw apparatuur te vernieuwen, om te leasen vanuit een budget en nog veel meer. Lees meer over onze oplossingen.

Mijn interesse is gewekt

De flexibiliteit die ClinicLease biedt, geeft u de ruimte om up-to-date te blijven qua medische apparatuur binnen uw beroepsdiscipline, maar ook om te ondernemen en bij te sturen indien daar behoefte aan is. Het onderhoud van de medische – en digitale apparatuur regelt u zelf met de leverancier. U bepaalt ook zelf de looptijd van de lease passend bij het gebruik van het apparaat. Is uw belangstelling gewekt, of vul onderstaand formulier in.

Staat u als zorgondernemer voor de uitdaging om te starten, te innoveren, te groeien of overweegt u een overname?

Wij denken graag met u mee en daarvoor stellen wij u gratis e-Books ter beschikking. Indien u direct meer te weten wilt komen over de oplossingen die wij u kunnen bieden, dan kunt u contact met ons opnemen.

Download E-books
Neem contact op