Privéklinieken, succesvolle ondernemingen

Ondernemen met behoud van kapitaal

Uit recent tevredenheidsonderzoek onder patiënten blijkt dat privéklinieken gemiddeld een 8,5 scoren. Niet voor niets groeit het aantal klinieken. Zij kunnen de patiënt immers gerichte zorg en service bieden zonder wachtlijsten of hogere kosten. De zorgondernemers zelf kunnen ook nog eens naar eigen inzicht hun zorgplan vormgeven. Met gecombineerde disciplines bijvoorbeeld al of niet in samenwerking met een regulier ziekenhuis. Gespecialiseerde klinieken richten zich vaak op een doelgroep vanuit een aandoening of cosmetische behoefte. Er zijn veel succesvolle voorbeelden:
– Plastische / cosmetische chirurgie
– Obesitas
– Vrouw- en kindzorg
– Oogzorg
– Orthopedie
– Enzovoorts.

Wat uw plannen ook zijn, als ClinicLease zich buigt over de financiering van uw bedrijfsmiddelen weet u dat uw inkomsten en maandelijkse kosten met elkaar in lijn worden gebracht. Dan kunt u ondernemen zonder kapitaal of reserves aan te moeten spreken. Dan kunt u tussentijds apparatuur upgraden en profiteren van nog veel meer .

Staat u als zorgondernemer voor de uitdaging om te starten, te innoveren, te groeien of overweegt u een overname?

Wij denken graag met u mee en daarvoor stellen wij u gratis e-Books ter beschikking. Indien u direct meer te weten wilt komen over de oplossingen die wij u kunnen bieden, dan kunt u contact met ons opnemen.

Download E-books
Neem contact op